Bästa tipsen för att packa inför resan

Bästa tipsen för att packa inför resan

Nu börjar det äntligen bli dags för oss att resa och upptäcka världen igen! Då många har ställt in flera resor de senaste åren är det lätt att känna sig lite ringrostig när det gäller packning och planering. Som tur är har vi sammanställt en lista på allt du behöver tänka på när du packar inför resan.

Rätt väska för resan

Den första frågan man bör ställa sig när man ska börja packa inför en resa är såklart: ”Vilken väska är bäst lämpad för ändamålet?”

Många känner säkert igen sig i det omständliga i att släpa alldeles för många och tunga väskor på flygplatsen, för att sedan när man kommer hem igen inse att en stor del av packningen var helt onödig att ha med sig.

Första steget är alltså att hitta en lämplig resväska som passar perfekt för den här resan. För många räcker en liten karbinväska långt, eller en större resväska med en liten handväska till. Vet du med dig att du packar lätt kan en ryggsäck räcka, fördelen med den är att du kan använda den under hela resan för en vanlig dag på stan eller stranden.

Väskan som sticker ut

Ska du checka in ditt bagage rekommenderar vi en hållbar väska som gärna sticker ut lite. Hos Resväskor.se hittar du resväskor i alla färger och storlekar, i hållbara material som tål att bli lite oaktsamt hanterade under resans gång. Föredrar du att ha en mer anonym resväska rekommenderar vi klistermärken, tags eller något annat att fästa på väskan så du snabbt ser vilken som är din när den rullar ut på bagagebandet. Detta är även till stor hjälp i det olyckliga fall att väskan skulle komma bort någonstans på vägen.

De viktigaste sakerna att packa inför semestern

Det finns ett par saker du absolut inte vill glömma att packa med dig innan du reser iväg. Pass eller annan ID-handling är en av de sakerna. Även om du reser inrikes ska någon typ av ID-handling alltid vara med. En lista på annat viktigt kommer här:

– Plånbok.

– Viktiga laddare till trådlösa enheter.

– Viktiga mediciner.

– Hörlurar.

– Läsning eller annan underhållning om det är en lång resa.

– Ett ombyte och hygienprodukter i handbagaget ifall något skulle ske med incheckat bagage.

Trevlig resa!